A gyerekek szeretete mindig az életem része volt, ami a védőnői hivatás felé terelt már a gimnázium elvégzése után.  Az utóbbi hét évben, egyre inkább egy másik szerelem is beköltözött az életembe – természetesen a családom mellett -, ez pedig a fotózás. Eleinte csak nézegettem, csodáltam a fotókat, majd elkezdtem olvasni is az egyes képek szakmai értékeléseit, és egyre jobban szerettem volna érteni minden apró részletét.

Két gyermekem születése óhatatlanul maga után vonta, hogy nagyon sokat fotóztam őket, de egyre inkább az járt az eszemben, hogy lehetne ezt jobban is csinálni.

Első lépésként az Új Generációs Digitális Fotográfus képzést végeztem el, ahonnan már nem volt megállás. Tanulmányaimat a Fotó Art Fotósiskolában folytattam. Ekkor már tudtam, hogy bár nagyon sok szép területe van a fényképészetnek, engem mégis leginkább a babák, gyerekek világa bűvöl el. Ezért iskolai tanulmányaimat célirányosan a várandós, újszülött és babafotózás minden apró részletébe betekintést nyújtó egyéni képzésekkel egészítettem ki.

Fotográfusi végzettségemet a Théba Művészeti Akadémián szereztem meg.

A két út, a gyerekek iránti végtelen szeretet és a fotózás így kapcsolódott össze.